0Produs(e)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Îngrijirea genților din piele naturală

 

Gențile din piele naturală reprezintă o investiție în calitate pentru orice femeie.Pe lângă faptul că vor  reuși să îi confere acesteia un look distins și rafinat, dacă sunt  îngrijite cu atenție ,gențile Clover își pot păstra aspectul impecabil pe o perioadă îndelungată de timp.

Pentru ca acest lucru să fie mai ușor pentru tine, și pentru ca tu să te poți bucura cât mai mult timp de geanta ta preferată, ți-am pregătit câteva sfaturi despre îngrijire a gentilor Clover.Te invităm să le citești cu atenție.

  •  Condiții generale de utilizare și păstrare a genților

 Se recomandă evitarea expunerii produsului pe perioade îndelungate direct la lumină solară, sau în condiții de umiditate.Factorii de mediu pot deteriora ireversibil  pielea naturală, iar culoarea acestora se poate modifica dupa o expunere directă, pe perioade lungi. Pentru produsele umede se recomandă usucarea lentă, la temperatura camerei, fiind ferite de contactul direct cu surse de căldură. Nu utilizați ventilatoare, calorifere, foc direct sau uscătoare de păr pentru accelerarea procesului de uscare.

Produsul se va depozita în încăperi uscate şi aerisite, deoarece pentru a-și menține calitățile, pielea naturală are nevoie să respire. Dacă intenționezi să depozitezi geanta pe o perioadă mai lungă de timp ,îți recomandăm utilizarea unui sac de bumbac, care să proteje geanta de diverși agenți ce o pot deteriora. De asemenea pentru menținerea formei se recomandă umplerea interiorului genții cu hârtie. Atenție! Geanta nu trebuie să fie îndoită atunci când este depozitată pe o perioadă lungă (de exemplu –trecerea de la un sezon la altul).

Gențile Clover nu sunt destinate a fi folosite ca bagaje de voiaj. Astfel nu vă recomandăm purtarea unor lucruri de greutate mare într-o geantă de piele, deoarece forma acesteia poate suferi modificări.

 Pentru a evita murdărirea genților și apariția unor pete inestetice sau degradarea materialului vă rugăm să vă asigurați că nu purtați în gentă recipiente cu lichide, cerneală, produse cosmetice deschise sau orice alte produse care pot murdări interiorul și exteriorul genții.

Nu este recomandată pulverizarea parfumurilor direct pe suprafața din piele a genții.

  

  • Sfaturi pentru curățarea și îngrijirea genților

Este interzisă spălarea genților în mașina de spălat, indiferent de temperatură și programul ales.Curăţarea  de rutină a suprafeții genții se va efectua folosind o cârpă moale şi uscată.

Orice  produs  pentru îngrijirea pielii trebuie aplicat cu  precauţie. Înainte de aplicarea pe întreaga suprafaţă,  se va testa pe o suprafaţă mică, într-o zonă mai puţin vizibilă.Nu folosiți în procesul de curățare a genților agenți agresivi ( acetonă , solvenți duri, terebentină, polish pentru mobilier sau alte substanţe neadecvate).

Pentru curăţarea petelor uscate de murdărie se recomandă utilizarea unei cârpe moi, umezită într-o soluţie de apă calduţă în care s-a dizolvat  săpun cu ph neutru. Atenție! Apa utilizată nu trebuie să fie fierbinte! Se șterge ușor suprafața genții, fără a freca intens zona afectată. Este contraindicată folosirea unei perii aspre, deoarece acestea poate produce deteriorări ale suprafeței genții .Este posibil ca unele pete să nu fie îndepărtate complet la prima curătare. Se recomandă repetarea procesului de curățare după un timp de așteptare. Unele pete, cum ar fi cele  produse de ulei, ceară, ruj, lipici, adeziv, cerneală etc sunt mai greu de curățat, de aceea vă recomandăm ca în cazul apariției acestora  să vă adresați unei firme specializate în curățarea produselor din piele naturală.