0Produs(e)

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Product was successfully added to your shopping cart.

Garanția produselor

Prin prezenta, noi, S.C. Clover Fashion Bags S.R.L., declarăm pe propria răspundere că produsele menționate a fi din piele naturală achiziţionate de pe www.clover-fashion.ro sunt în conformitate cu normele aplicabile în Romania și în Uniunea Europeană. şi nu pun în pericol sănătatea şi securitatea utilizatorilor.
Prezentul talon de garanţie vă asigură toate drepturile conferite de legislaţia în vigoare (Legea nr. 449/2003, Ordonanţa Guvernului României nr. 21/1992, republicată).

Condiții de acordare a garanției
1.Asigurarea garanției se face prin repararea produsului,dacă este posibil și dacă se stabilește de comun acord cu cumpărătorul, înlocuirea produsului sau, dacă acest lucru nu este posibil, restituirea contravalorii produsului, după caz,conform legislației române aflată în vigoare la data cumpărării produsului.

2.Termenul de garanţie este de 30 de zile de la data livrării produsului,în condițiile respectării instrucțiunilor de utilizare și întreținere, pentru deficienţe neimputabile consumatorului. Răspunderea vânzătorului este asumată în conformitate cu dispoziţiile art. 16 din Legea 449/2003. Rezoluţia contractului, respectiv restituirea contravalorii produsului se face în condiţiile art. 11 din Legea 449/2003, precum şi art. 14 şi 15 din OG21/1992 republicată .

3.În anumite condiții de utilizare sau îngrijire inadecvată garanția produselor poate devini nulă. Acestea sunt prezentate mai jos.
 Produsul prezintă însemne accentuate de uzură fizică sau alte defecte cauzate de utilizarea neadecvată a produsului şi/ sau în condiţii improprii. Produsul prezintă pete sau zone de decolorare survenite  în urma expunerii îndelungate la acțiunea  factorilor de mediu (soare sau la o altă sursă puternică de căldură, umiditate, ploaie.), sau produsul prezintă zone de deteriorare apărute în urma acțiunii unor agenți mecanici (ex. zgâriere). Produsul prezintă însemne cauzate de o curățare inadecvată, cu folosirea unor substanțe ce pot deteriora pielea naturală (acetonă,solvenți duri, terebentină, polish pentru mobilier sau alte substanţe neadecvate, precum și încercarea de curățare excesivă prin frecare repetată cu suprafete rugoase sau utilizarea unor perii aspre.

Atunci când cumpărați un produs din magazinul online www.clover-fashion.ro și sesizați existența unui defect de fabricație, iar produsul se află încă în perioada de garanție de 30 de zile,conform Legii nr. 449/2003, Ordonanţa Guvernului României nr. 21/1992, republicată, sunteți rugați să returnați produsul  pentru constatare. În acest sens vă rugăm să ne scrieţi un e-mail la adresa support@clover-fashion.ro sau să ne contactaţi la telefon 0732995525, pentru a stabili împreună cu dumneavoastră detaliile returului produsului respectiv.

 

Condiții generale de utilizare și păstrare a genților

 Se recomandă evitarea expunerii produsului pe perioade îndelungate direct la lumină solară, sau în condiții de umiditate.Factorii de mediu pot deteriora ireversibil  pielea naturală, iar culoarea acestora se poate modifica dupa o expunere directă, pe perioade lungi. Pentru produsele umede se recomandă usucarea lentă, la temperatura camerei, fiind ferite de contactul direct cu surse de căldură. Nu utilizați ventilatoare, calorifere, foc direct sau uscătoare de păr pentru accelerarea procesului de uscare.

Produsul se va depozita în încăperi uscate şi aerisite, deoarece pentru a-și menține calitățile, pielea naturală are nevoie să respire. Dacă intenționezi să depozitezi geanta pe o perioadă mai lungă de timp ,îți recomandăm utilizarea unui sac de bumbac, care să proteje geanta de diverși agenți ce o pot deteriora. De asemenea pentru menținerea formei se recomandă umplerea interiorului genții cu hârtie. Atenție! Geanta nu trebuie să fie îndoită atunci când este depozitată pe o perioadă lungă (de exemplu –trecerea de la un sezon la altul).

Gențile Clover nu sunt destinate a fi folosite ca bagaje de voiaj. Astfel nu vă recomandăm purtarea unor lucruri de greutate mare într-o geantă de piele, deoarece forma acesteia poate suferi modificări. Pentru a evita murdărirea genților și apariția unor pete inestetice sau degradarea materialului vă rugăm să vă asigurați că nu purtați în gentă recipiente cu lichide, cerneală, produse cosmetice deschise sau orice alte produse care pot murdări interiorul și exteriorul genții.Nu este recomandată pulverizarea parfumurilor direct pe suprafața din piele a genții.

 

Sfaturi pentru curățarea și îngrijirea genților

Este interzisă spălarea genților în mașina de spălat, indiferent de temperatură și programul ales.Curăţarea  de rutină a suprafeții genții se va efectua folosind o cârpă moale şi uscată.  Orice  produs  pentru îngrijirea pielii trebuie aplicat cu  precauţie. Înainte de aplicarea pe întreaga suprafaţă,  se va testa pe o suprafaţă mică, într-o zonă mai puţin vizibilă.Nu folosiți în procesul de curățare a genților agenți agresivi ( acetonă , solvenți duri, terebentină, polish pentru mobilier sau alte substanţe neadecvate).

Pentru curăţarea petelor uscate de murdărie se recomandă utilizarea unei cârpe moi, umezită într-o soluţie de apă calduţă în care s-a dizolvat  săpun cu ph neutru. Atenție! Apa utilizată nu trebuie să fie fierbinte! Se șterge ușor suprafața genții, fără a freca intens zona afectată. Este contraindicată folosirea unei perii aspre, deoarece acestea poate produce deteriorări ale suprafeței genții .Este posibil ca unele pete să nu fie îndepărtate complet la prima curătare. Se recomandă repetarea procesului de curățare după un timp de așteptare. Unele pete, cum ar fi cele  produse de ulei, ceară, ruj, lipici, adeziv, cerneală etc sunt mai greu de curățat, de aceea vă recomandăm ca în cazul apariției acestora  să vă adresați unei firme specializate în curățarea produselor din piele naturală.